Da har jeg gitt beskjed til kommuneoverlegen om at vi åpner opp sånn smått. I første omgang blir det nok kun ett dame og herre toalett pr anlegg som åpnes. Dette for at ikke mange skal oppholde seg der samtidig, å for at vi skal ha mindre flater å vaske av i oppstarten. Dusjene må vi vente med, dampen som kommer når man dusjer kan føre mye smitte i seg, derfor er det anbefalt å avvente situasjonen litt, dette er også for at vi selv ikke skal bli utsatt for risikoen når vi skal inn å vaske. Vi hører på de som skal kunne dette, og forholder oss til det.

Har dere nøkkel til handicap, vær så snill å ikke bruk den om dere ikke må! Vi må prioritere de som må bruke den. Dere SKAL IKKE BRUKE DUSJEN DER! Om vi ser at dusjen er blitt brukt, må vi kanskje stenge anlegget igjen. Så vær så snill å hør på det.

Det er også anbefalt å stenge av felles kjøkken, men siden alle har sitt eget utstyr og det er dette som skal vaskes, velger vi å ha det åpent. Men kun en skal ta oppvasken, ikke to samtidig pga av avstand, dette må dere selv overholde.

Hold avstand når man f eks står i kø for å på toalettet, vask hendene godt, men dette er vel noe som er innøvd til nå kanskje. Vi skal desinfisere håndtak og kraner flere ganger i løpet av dagen, hjelp oss gjerne med å holde sanitærene rene, pene og smittefri. Som nevnt tidligere skal man holde seg hjemme om man har vært i kontakt med noen som er smittet, eller man tror kan være smittet. Har du symptomer skal du ikke være på Breesgård. Se på oppslag som blir hengt opp ved sanitærene.

Om dere gir beskjed om at dere er på campingen i helgen, kommer vi til å trekke ut noen som får en overraskelse av oss. Send gatenavn og nummer til Mari på 91522055 for å være med i trekningen. En sjanse pr vogn 🙂

Velkommen skal dere være 🙂 🙂 🙂