Vi har da fått veiledning og anbefalinger fra kommuneoverlegen i Oppdal, Kirsten Vikan. Om dere ønsker å se hele mailen  og hele korrespondansen både på mail og sms med henne er det bare å spørre, men det blir for mye å legge ut her. 

Kort og greit, vi følger hennes råd og fortsetter med stengte sanitæranlegg denne uka også. Tømmerommet blir åpent slik det har vært. 

Vi vet det er andre campingplasser som har åpnet sanitærene helt, litt mot legens ønsker. Vi vet at andre campingplasser har delvis åpnet sanitæranleggene, dette også litt mot legens ønsker. Vi vet også at det er noen som holder de stengt slik som vi gjør, også noen har campingen helt stengt. Dette er i tråd med legens råd. 

Det er påvist Virus hos en som har vært på Oppdal i helgen, hvor mange den personen har vært i kontakt med vet vi ikke. Men det er ett tegn på hvor viktig det er å følge de retningslinjer som er sendt ut. Unngå fritidsreiser om de ikke er nødvendig, hold dere hjemme om dere har vært i kontakt med noen som har fått påvist smitte eller om dere har symptomer. Vask hendene, bruk antibac! 

Vi må nok en gang presisere  at dette ikke er noe vi har lyst til å gjøre, og jeg skriver dette med en stor ekkel klump i magen! Vi velger å følge rådene som er gitt, så enkelt er det. Nå må vi alle gjøre vårt slik at samfunnet kan åpnes litt og litt i gangen. Får vi kontroll på dette er vi forhåpentligvis tilbake til en slags normal tilværelse igjen snart. Dette er og har vært en merkelig tid for oss på Breesgård, og det var godt å se noen sjeler her i helgen som var, selv om det var på avstand og selv om vi var redde for om akkurat disse kunne dra med seg viruset til campingen. Hold motet oppe, hold avstand og hold dere friske ❤️❤️❤️ 

Vi håper at vi kan åpne opp litt mer mot neste helg.

Denne uken vil også sommerleien og strøm sendes ut. Vi ber dere om å overholde forfallsdato da vi trenger disse pengene sårt. Vi har tapt mye inntekt på dette, og vi vet det er svært liten sjanse for å få noe igjen fra staten. F eks Hotell Oppdal ved jernbanestasjonen har tapt myyye! mer enn oss, de fikk igjen hele 19 000,-

Pinsaften i år blir dessverre avlyst, men gjett om vi skal ha feiring når dette er over!!

Sees snart igjen 😘😘