Da sprang påska forbi oss, og dagen etter kom det en meter med snø… Påska var snøfattig, men vinteren er ikke ferdig enda… Det var en rolig påske på Breesgård, men det var heldigvis mye folk her. Tilbakemeldingene vi har fått er at folk har vært flinke til å høre på Oppdal kommune og FHI’s anbefalinger og restriksjoner, lite bruk av sanitæranleggene betyr lite smittetrykk. Vi får håper samfunnet åpner mer og mer opp nå. Om dere har tenkt dere til Oppdal i nærmeste framtid vil jeg bare nevne at Vangslia og Hovden er stengt pga utbedringer og reparasjoner, men Stølen og Ådalen er åpen og skiføret er iallfall på plass 🙂

Vi valgte å ikke legge på sommerleie for sesongplassene i fjor slik planen var, så sommerleia øker i år til 4700,- og strømmen går ned til 1.60, den nye strømprisen gjelder for alle hytter og sesongplasser. Ett gjennomsnitt årsforbruk er på 2000kwt, med den nye strømsatsen vil man da spare 800,- på strøm. Bruker man 1500kwt sparer man 600,- Den totale prisen på sommerleie og strøm vil derfor ikke ha så høy oppsving.

Vi har ei hytte til salgs på Breesgård, Madsenget. Uten megler vil vi legge denne ut for 900 000,- – 950 000,- Om dere er interesserte eller kjenner noen som kan være det, ta kontakt med Mari på 915 22 055 eller Vegard på 97680798.